Amirra Najihah







+
+

Takpayah Bising Sangat .
Sunday, March 20, 2011 | 12:31 PM | 0 comment

helo sayang .look eh ! please lah kalau kau gaduh dgn awek kau ,kau tak payah nak lepas dekat aku .tak suka lah .kite kan membe ? aku taknak kau bebel bebel pasal awek kau dekat aku .aku pun ada problem aku sendiri .tak suka lah ,kalau kau dah tak suka dengan perangai awek kau ,kau slow talk lah dengan dia .tak payah nak membebel kat aku .telinga aku macam nak pecah dowh .sila settle sendiri ya :)

p/s : sorry ye Khairul .tak suka cara kau sekarang ney .


♥ Older | Newer ❥