Amirra Najihah







+
+

Aku Ada Mata Panda ? Kau Ada ?
Thursday, April 28, 2011 | 6:20 PM | 2 comment

yehhha ! tadi ramai gila yg tegor mata aku .nak tahu kenapa ? mata aku bengkak oh .dan muka hitam terbakar .nampak bentuk spect oh .iskk ! segan pun ada .hm .sape ada idea macam mana nak putih kan balik ? sheessh ! dah hitam weyh .lain gila warna lengan dengan peha .yelaa ,aku kan putih .kahkahkahh ! bila letak tangan dekat peha ,macam siang dengan malam oh .wakaka .serious oh ! tangan aku lagi hitam dari Shahidah .huhh ! maklumlah ,aku kan lagi putih daripada Shahidah .ney hitam doh .haha ;D dia cakap aku dah boleh jadi coklat cadbury dah .hahaha ;D adehh ! gelap sangat ke aku ? oh tidakkkk ! start from now on ,kena simpan kulit untuk raya pulak .haha ;DD


♥ Older | Newer ❥