Amirra Najihah







+
+

Amirra ,Betul Ke Awak Popular ?
Sunday, April 3, 2011 | 12:50 PM | 2 comment

hari tu ,class akaun duduk depan .fokus sikit kan ? salin nota semua .tiba tiba Puan Marlisa tanya ,ney apa benda ney ?

 nama sape ? tiba tiba Nina cakap ,nama dia lah cikgu .haha .cikgu pun pelik .nama awak takde huruf ney pun .haha .then bukak buku akaun ,page depan index .then tunjuk dekat cikgu .cikgu pun tahu dah .haha .tiba tiba cikgu tanya , 'Amirra ,betul ke awak ney pouplar kat facebook ,budak kelas sebelah cakap dekat facebook awak popular lah .awak tulis apa apa je ,mesti ada org like .ramai pulak tu ?' dalam hati : sape lah dajal aku ney ? then cakap dekat cikgu .haha .diorang saje je bahan .saya facebook pun takde taw .haha ;D adehh ! nanti cikgu nak add awak lah ye .haha .adehh ! cikgu pun tak percaya taw ? aku kan tak lawa ,gemok ,hitam ,pendek .macam mana nak popular .kan kan ? btw ,thanks lah budak kelas sebelah .hee


♥ Older | Newer ❥