Amirra Najihah







+
+

Dany Oh Dany !!
Thursday, April 28, 2011 | 4:14 PM | 0 comment


okayh ,tengok lah photo atas tu .handsome tak ? takkan ? haha ;DD tak penting pun okayh .nama dia Dany .aku just nak cakap jek .aku tengah bengang gila dengan budak ney .haha ;D adehh ! dia ney suka korek rahsia aku .dan berjaya pulak tu .hm .if korang jadi aku ,korang mesti bengang .haha ;D adehh ! okayh ,dia ada bg satu idea dekat aku taw .sebab aku ada cerita something dekat dia .seriously ,aku taknak denga pendapat kau .ahah ;D kau pun tahu kan ? sorry Danyy ,btw ,thanks for the advised ;) appreciate gila taw .sheeeesh ! -,-'


♥ Older | Newer ❥