Amirra Najihah







+
+

gaduh ,mengamuk ,menangis .atotoo .
Thursday, April 14, 2011 | 2:24 PM | 0 comment

    okayh ,nak cakap pasal sorang minah kampung dekat sekolah aku .ahah ;D okayh .nak tahu tak kenapa ? kesian kitorang .dia cakap kan ,'ney lah budak bandar ,perangai macam setan'budak kampung baik lah eh ? haha ;D two middle fingers up ! dah lama kitorang geram dgn dia ouh ! rasa nak bg penumbuk pun ada .semalam ,kena bahan dgn kitorang ,best kan ? lain kali jgn jadi talam dua muka .geram taw tengok kau .

    dgn tepung gomak kau tu .lagi sorang ,perangai macam makcik makcik .haha ;D tadi ,mmg kena bahan lagi sekali lah kan ? well :) lainkali ,perangai kasi baik lah .time ekonomi ,dia dah start mengamuk ,baling buku ,pencil box dah segala galanya .kenapa kau tak baling badan kau sekali ? please lah .be matured lah kan ? kau yg buta salah ,nak menggelabah ayam apahal ? geli gile .woww ! sekarang dah geng dgn player net ball .

    oh goshh ! cukup ketinggian ke ? btw ,rahsia kau waktu PJ hari tu ,aku,Shahidah dgn Ekin tahu oh .aww ! btw ,esok kan .aku macam takot nak dtg sekolah .haha ;D org cakap ,abg kau garang ? alaa .kesah pulak ? abg kau makan org ke ? haha ;D mengadu lah ,kitorang perli benda betul ,but tak mentioned pun nama kau .terasa kenapa ? btw ,amek kau ! terasa bangga dowh dapat print screen ahah ;D

  btw .ini lah perempuan yg suci dan alim . haha ;D

aku tak tahu kenapa kau mesti buat mulut kau ,macam tu ? yuckss !
macam hantu pun ada .puteh gila .macam tepung gomak .aww !


♥ Older | Newer ❥