Amirra Najihah







+
+

Perlawanan Bola Tampar .
Tuesday, April 26, 2011 | 1:55 PM | 0 comment

oh goshh ! semalam 25 April 2011 lawan bola tampar dekat dri gombak .seriously ,tak suka gila sekolah SMKBI .sumpah belagak gila .apalah ,orang datang nak lawan bola tampar ..kau datang nak apa weyh ? dengan pakai legging nya ? oh yess ! bajet lawa lah tu .tak payah nak tunjuk body sangat lah kan ? hahahah ;D

then ,ada pulak orang yg nangis .sebab cikgu tak kasi main .weyh ,bukan aku nak belagak sebab aku masuk gelanggang tiga tiga game .tapi ,kalau main macam hampeh .baik tak yah masuk kan ? sorry to say :) maaf banyak banyak .btw ,sakit oh jatuh semalam .tapi nasib baik tak cium lantai .haha ;D

seriously best gila semalam .siap snap snap photo lagi .tp nanti lah masuk .sebab photo photo semua dekat member ,eh eh ,lupa nak cerita .semalam kan .saya jumpa budak budak sekolah Samer .sekolah lama saya dulu .segan gila .then jumpa Najmi .oh goshh ! dapat soalan cepu mas .mana


♥ Older | Newer ❥