Amirra Najihah







+
+

Perlu ke ada Boyfriend ?
Thursday, April 21, 2011 | 2:23 PM | 1 comment

okayh ,semalam balik lambat .sebab hujan lebat gila .then lepak cafe dekat perfection .online kejap .dgn Shahidah and Putri .Putri school lain .dia member tuition .then Putri tanya ,

Putri : Myra ,you ada boyfriend tak ?

Me : Takde pun .Kenapa ?

Putri : Takde apa .but ,kenapa tak carik ?

Me : nothing :)

okayh ,kesimpulannya .nak cakap ney .perlu ke ada boyfriend eh ? kalau tak setia ,tak tolong menolong ,besar kepala ,pentingkan diri sendiri ,tak ikhlas ,player .sorry to say lah eh .penat dah nak ada boyfriend .bukan pengkid okayh .but ,perangai masing masing aku tak bekenan langsung .sorang dah elok ,smoking pulak .please lah .tak suka lah org yg smoking ney .busuk oh .dah lama hidup ke ? lagi pun takde keja ke bakar duit je ? haha ;D sorang tak smoking ,elok ,smart ,handsome .tp player .ape guna weyh ? baik single .tak merana pun .tp kadang kadang bosan oh .apa nak buat ? nasib badan .kahkahkahhh ! ;DD


♥ Older | Newer ❥