Amirra Najihah







+
+

Result Exam .
Saturday, April 2, 2011 | 3:41 PM | 1 comment

oh goshh ! haha .okayh .result exam bulan march dah keluar .totally like a 'booo' .haha .okayh lah jugak .tp kena extra focus dekat add maths dgn sejarah .yg lain not bad lah .hee .alhamdulillah oh .elok dari last year punya test .aww ! tp ,takotnye .dah bulan 4 ,bulan 9 trial .bulan 11 spm .oh goshh ! tak bolah cepat lagi ke ? hekk .ishh ~ cakap pasal result kan ? aku tak suka sorang budak dalam kelas aku .dia tak pasal pasal nak bangga dengan aku sebab ekonomi and agama dia lagi tiinggi dari aku .weyh weyhh ! agama kau 68 aku 65 ? beza berapa ja ? tp kan kalau setakat bawak jawapan masuk kelas ,memang lah markah kau lagi tinggi daripada aku .aku bukan nak cakap apa lah kan ? sebab kau punya BM pun fail .apa cerita ? eh ,please lah .ayat kau 'eh ! markah aku lagi  tinggi dari kau .hahaha' aku tak batak sangat weyh ,setakat meniru ,menipu diri sendiri .nenek aku pun tak heran .yg penting ,BM aku lulus lah .and yg paling penting 2nd tertinggi dalam kelas .kau ? fail kan ? haha .LOSER !


♥ Older | Newer ❥