Amirra Najihah







+
+

awak ,maaf lah ?
Monday, May 30, 2011 | 12:30 AM | 0 comment

huhuyy .ada orang tu merajok agaknye ngn saye .sebab sepatutnye semalam nak dating and tengok wayang sekali .tp dia ajak area rumah dia .jauh kot .ibu pulak tak bg .dah janji kot dgn dia ? :( hm .saye ajak pegi TimeSquare taknak pulak .maaf sangat sangat .cuti sekolah ney kite meet okayh ? saye belanja awak semua taw ? tapi awak jangan lah marah saye lagi .saye tahu awak dah 2 3 kali datang kat area rumah saye .pegi jusco lah .pegi perfection tu lah .tapi saye tak penah dtg area rumah awak .kalau saye duduk dgn awak ,hari hari saye dgn awak je taw .btw ,i miss you .awak dah lah taknak balas text saye .lame taw saye tunggu .

im so sorry .


♥ Older | Newer ❥