Amirra Najihah







+
+

ayahh ! maaf ye -,-'
Saturday, May 28, 2011 | 1:18 PM | 0 comment

hmm .nak tahu tak ? hari ney ,sampai rumah pukul 11 tak silap .sbb tido dekat kota damansara .then mandi mandi ,siap semua .ayah amek pegi tuition ,1.30 balik .ayah ajak tgk wayang .kung fu panda 2 ? derr ! tak kuasa mak .ahaha ;D tak minat lah .lagi pun adik yg nak tengok ,pegi lah .tak best oh .hehh .then ibu ajak ikot ibu .sbb ada hal kat mcd taman connought tu ? tp mcm malas .sbb ayah nak amek .

tunggu mmg bejanggut lah kan ? ayah tak amek pun .hm .rasa nak makan org pun ada dah .haha ;D ayah amek pukul 5 ? erkk -,-' lapa weyhh ! sarapan pg dgn kerepek je kot .haihh ! then pegi mengumpul lemak dekat taman melati .aha ! macam macam mkn weyh ,mmg hilang diet patik ! ahahah ;D lepastu tengok AF pulak .haihh ! bila nak balik ? 10.30 adik dah tido .ahaha ;D kelakar pulak .tersengguk sengguk .ayah ajak balik .

otw balik ,tp jalan lain oh ! rupanya dia bawak aku pegi bukit bintang .aku mana penah pegi bukit bintang dengan dia .ahahah ;D dia ingat aku tak pernah pegi bukit bintang .sebab dia tak tahu .actually ,dari form berapa tah ? aku dah start hangout dah ! last year lagi lah .hm .keluar dengan lelaki pulak .dia tak bg oh keluar dengan lelaki .dia kata bahaya .adehh ! member lah .bukan perompak .bg no hp kat lelaki pun dah marah .ney nak hangout kan ?

hm .sampai sekarang dia tak tahu yg aku dah penah berjalan merata dah .hmm .ayah ! maaf ye .nak cakap ,tapi takot ayah marah .tak pasal pasal membebel je .hee .btw ,thanks ye .


♥ Older | Newer ❥