Amirra Najihah







+
+

jaga nama baik perempuan lah .
Sunday, May 29, 2011 | 8:18 PM | 6 comment

okayh ,nak tahu tak ? title tu tak hit sangat kan ? tapi kan .aku tak tahu kenapa taw ? tadi lepas basuh kereta bonda aku .aku online lah .tiba tiba ada minah ney IM aku .kemon laa .apa lah masalah kau .kau kan boleh slow talk .jgn buat perangai mcm tu la .tak malu ke ?

aku tak tahu lah sape laki tu ? pape tah .kau tanye lah aku elok2 .mesti aku jawab .ney apa lah ?

sorry if i used the harsh words .
hm .nama dah lah Myra jugak .derrr ! -,-' seriously aku tak tahu sape lelaki tu .aku just setia dkt Mr. Tutt aku je .hahah ;D btw ,dkt facebook ramai jugak yg bg pendapat .hm


♥ Older | Newer ❥