Amirra Najihah







+
+

Perempuan Free Hair Banyak Dosa ?
Wednesday, May 11, 2011 | 3:21 PM | 6 comment

oh my gayyy ! tengok lah title tuh .panas tak ? confirm lah yg free hair seperti saya panas .kan kan ? okayh .nak cakap ney .aku ada lah kenal dengan satu perempuan .uishh ! dia berapa tahun ? atas aku lah .atas 17 .tapi tak bleh bg tahu dia sape .sebab taknak aibkan orang kan ? okayh .nak tahu tak kenapa aku bengang gila nak mati dengan perempuan tu .dia cakap apa taw ?

perempuan free hair banyak dosa sebab
-tak pakai tudung .
-too social dgn lelaki .tak ada batasan .
-pakai short .
-tak solat .
-pakai baju sexy sexy .
-colour rambut .
-pakai pengilat kuku .

oh .sungguh banyak kan ? okayh .firstly aku nak cakap k .bukan masalah kau aku nak dress up macam mana pun .aku sikit pun tak kacau kepala kau ? lepastu aku too social dgn lelaki .aku bukan buat benda tak elok pun .opss ! haha .membe jela .ape lah kau .kau jealos kan ? and yg paling aku marah sekali ney ,kau cakap aku tak solat .hello babee ! kau tanya lah mak aku .membe2 aku .aku solat taw even aku free hair .kau yg berlitup pun tak solat .ape laa ! cakap je lebih .keluar punya lah tutup litup .dekat facebook letak photo tak pakai tudung .sorry to say okay ! lainkali ,cermin diri dulu sebelum nak menunding jari dekat orang .aku free hair pon ,takde lah hypokrit macam kau .TQ :)


♥ Older | Newer ❥