Amirra Najihah







+
+

Aku Pun Bayar RM 31.00 taw ? huh
Friday, June 17, 2011 | 10:45 PM | 3 comment

hm ,dah lama tak updated blog .1 ,2 ,3 ,4 ,5 ,6, 7 hari tak updated .okayh ,tahu tak aku nak cakap apa pasal tajuk blog ney ? lain mcm je kan ? hm .okayh ,last year dah kan saya berada di SMK Taman Ehsan .so ,buat lah baju class ,sebagai kenangan .and hari tu ,letak lah nama 'Myraa' then ,ada budak tu cakap ,pendek sangat .nanti tak balance .

so ,dia tukarkan 'Amirra' and that is my real name .oh ,okayh .takpe lah .redha je .hhaha ;D selasa ,or rabu lepas ,dapat lah baju tu kan ? carik lah nama saya .takde taw .and ada satu nama .pelik taw ? sebab takde nama tu dalam kelas saya .nama yg tertera di baju tu bukan 'Amirra' .tapi ............ i was like ? oh my gosh ! apa ney weyh ? ney semua salah kau ?

tahu tak ? sebab kau yg pandai pandai tukar .hm ,seriously ,saya sedih gila .hope ,kau baca lah ye ? sebab kau kan selalu baca blog aku !

tengok lah tu ,Aminna pulak .hm ,bila lah nama saya jadik camtu .hurrr ! tak sukaaa .rasa taknak pakai pun ada baju tu .huh -,-'


♥ Older | Newer ❥