Amirra Najihah







+
+

Double Triple Loser ♥ !
Sunday, June 19, 2011 | 9:16 PM | 6 comment

hahhaa .kesiann ,tak payah nak over sangat dowh .tak kemana pun nak berebut sorang lelaki ney .bukan aku yg paksa dia dgn aku keyh .kau kan baru kenal dia ,ney dah nak sayang bagai .nak menangis segala .derrr ! tak payah nak mencarut sangat lah kat aku kan .takde effect sikit pun kat aku .cakap lah nak cakap apa .wekwekk ! hahah .lembik kuasa dua !
teruk betul aku nak cover .hahha ;D
kahkahkahh ;D aku bukan nak cakap apa lah kan ? aku just pelik je .kau dengan dia .bukan penah ada pape pun .ney nak marah aku pulak .ishh ! aku rampas boy kau .atotooo .dia ex aku lah weyh .aku tahu lah .kau jgn nak syok sendiri .haha  .menyesal dpt kawan dgn aku ? tak kemana pun aku kalau kawan dgn kau .kau dah block aku .kau duduk diam diam ye .sikit pun aku tak goyang ;D


For You ;D


♥ Older | Newer ❥