Amirra Najihah







+
+

OMG haa ! statement budak muslimah .
Thursday, June 30, 2011 | 6:39 PM | 4 comment

ehemss .saye rindu awak lah peeps ! nak tahu tak ? seminggu ney .saya ada hot storyy ,heks ! sorry lambat post ,online pakai hp je kan ,susah nak post ,dah ah takde feeling .aha ! 
ini lah dua org muslimah :)
nak tahu tak ? mereka lah yg cuba putuskan saya dengan Apek saya ,hm .pelik lah ,saya sungguh tak faham .saya tak kacau awak kan ? so ,just shut up and sit back !










baca lah statement statement yg ada tuh .hm .pelik betol lah .takpayah nak jealous sangat dgn org lain .please lah ! gimme a break -,-'


♥ Older | Newer ❥