Amirra Najihah







+
+

i heart you baby
Saturday, June 18, 2011 | 1:11 AM | 0 comment

okayh ,tahu tak post ney untuk sape ? post ney ,nak cerita kan tentang my best friend time kat asrama dlu .seriously ,saya rindu dia sangat sangat .kami sama dorm .dorm 21 .semuanya sama sama .mandi sama sama .makan sama sama .and ,form 2 ,saya pindah sekolah .tak sekolah dah kat asrama tu .sebab sebab tertentu ! hahha .

awak nak tahu tak ? saya sayang sangat kat dia ,nama dia Afiqah .kalau saya ada masalah ,saya cerita dekat dia .dia baik taw .dia denga ,dia bagi nasihat dekat saya .saya dah lama tak jumpa diaaa ! ishh .saya nak peluk dia lah .sobss .
Afiqah :)
hihi .dia lawa kan ? okayh ,malam ney saya ada problem dgn sorang mamat facebook .menyampah taw .so ,story lah dekat diaa .sayang awak lah :))

haha .tengoklah ,siket je keyh .hahha .seriously ,saya sayang dia sangat sangat even saya rasa saya mcm peramapas siket .hahahah .wekk ! ;D


♥ Older | Newer ❥