Amirra Najihah







+
+

ibu pun dah pandai dah .
Saturday, June 4, 2011 | 4:18 PM | 0 comment

huyhuyy .okayh ,hari ney mmg tak tahu tak buat apa kan ? so ,cakap cakap lah dengan ibu .then cakap lah dekat ibu .jom hangout ! nak meet Encik Z bukan nama sebenar kayh .haha ;D adehh ! then ibu cakap ,ibu taknak jumpa dia .haha .ibu tak bekenan ah dgn dia .hahahaha .sumpah kelaka ! adehh ! ibu ckp ibu nak jumpa Vampire Macho .hm .tapi dia merajuk dgn saya .ahh ! what ever lah .malas dah nak amek tahu pasal dia .dia dah ada awek pulak kan ? btw ,ibu ney hebat lah .tahu lah Encik Z tu tak handsome .haha .kejamm ! hee .fyi ,ibu penah jumpa dah mereka berdua .sebab kalau saya date ,saya selalu ajak ibu :)


♥ Older | Newer ❥