Amirra Najihah







+
+

single ,tapi player ? HELLO !
Sunday, June 5, 2011 | 10:18 PM | 0 comment

kan aku marah neyy !
hmm .mmg myra takde mood betol lah hari ney .geram betol ngan satu budak ney .actually ,dia rapat dengan myra .boleh nampak mcm couple lah .tapi kitorang tak declared pape kayh .ada ke dia cakap myra ney player .mind ur words kayh ! sebab dia cakap player

rapat dengan membe membe dia .
caring kat lelaki lelaki yg ada kat facebook .
hello ! kau dah kenapa weyh ? kalau rapat dgn ramai lelaki tu player ke ? kemon laa .baik kau pegi duduk hutan lah kalau tak boleh bergaul langsung dengan org .hm .orang mcm kau ney pun ada kan ? adehh !


♥ Older | Newer ❥