Amirra Najihah







+
+

sorry if i am ........
Tuesday, June 7, 2011 | 1:29 AM | 0 comment

hurr -,- tadi teringat lah nak bukak blog someone .then bila bukak ,seriously i was likka wtf ? weyh ! kau tahu tak yg kau buat aku rasa nak menangis .kemon la babes ! he's mine ,sumpah aku rasa nak bunuh org pun ada sekarang ney .hm ,macam nie lah kan ? kay fine .bagus !

p/s: untuk budak tuh,sumpah aku rasa jijik gila dah dgn perangai kau .and sorry if aku dah buat kau terasa gila .but mmg perangai kau sekarang ney mintak kaki gila gila .pegi lah kau dgn dia.kalau aku rapat dgn laki lain.reti pulak marah .kau dgn dia ,boleh pulak .memang berapi lah otak aku .damn hate you :)


♥ Older | Newer ❥