Amirra Najihah







+
+

Sorry Untuk Semua Pihak Ye :)
Saturday, June 18, 2011 | 3:28 PM | 4 comment

alhamdulillah ,akhirnya Temasya Sukan Tahunan tamat jua dgn jayanyaa .cewahh ! tapi kan ? hm .saya sedih sgt .sbb saya kan masuk tarik tali .huu .kalah ! tah lah ? rasa mcm nak mati je tarik tadi .hahha .takpe ,naib juara jugak kan ? hm .sedih sgt ,sbb saya kan harapan utk rumah kuning .

tapi kan ,seriously ,saya rasa cam stressed gila gilaaa ! mula mula ddk belah kiri ,ramai sgt support .tapi ,saya tak dapat kekuatan langsung ? heh .sebab menjerit mmg nak putus anak tekak kan ? dgn cikgu jerit ,ayah jerit .membe2 jerit .thanks ye semua .tapi kalah jugak .haha

then tuka side kanan pulak ,sebelum start tarik ,tangan menggigil gigil kot .sebab bedarah oh jari saya .hmm ,tak cukup tepung maybe .then rasa nak pitam pun ada .haha .ngade kan ? pastu ,Mior bg air dia sikitt .dia yg tuang kan dlm mulut .malu pun ada .haha ,what ever ,tak kisah .membe je kot .

and ,nak tahu tak ? saya rasa malu gila ,sbb kan nampak panties time tarik tu .haha .adehh ! then mmg tak larat gila ,so ,lepaskan aja tali tu .i'm so sorry for yellow bumbble bee .itu je yg sayan mampu .takpe lah ,naib juara pun okayh kan .tapi ,cikgu semua harap johan .maaf sangat sangatt ;)

tak larat sangat sangatt :(

bahu sakit gila :(

dah takde harapan sebab dah terjatuh kan ?
cikgu punya support ,seriously ,hebat sangat .
sayang rumah kuning

with my boy ;)
photo photo saya tadi .hihi .comel tak saya pakai eksesori rumah kuning tu ? tak ? kbye .hha ;D


♥ Older | Newer ❥