Amirra Najihah







+
+

Thanks God !
Sunday, June 5, 2011 | 10:49 PM | 0 comment

yehhu ! aha ;D nak tahu tak kenapa entry ney gedik sgt .ada orang tu kan .dia dah tak merajuk dah .nak tahu tak kenapa ? malam tadi org tu tiba tiba je message myra .haha ;D seminggu dah dia merajuk ! sekarang ,ubat bg org yg merajuk ney .biar kan dia tenang je .hahha .tak yah pujok .org tu merajuk seminggu kot .dan ,baik dgn sendirinya .bagus kan ? haihh .tadi pun text dgn dia kejap .awww ! cerita pasal time dating dulu dulu .haihh ! i miss that moment .hm .takpe takpe .nanti kita lepak sama kayh .nak gigit hidung awak .hee .saya rendu gila time kita kat rooftop tu ,time shisha tu lah .kan ada org snap photo kita ehem ehem .kakaka ;D

sinisini budak merajuk !

ini untuk awak ye Mr ehem ehem ;)


♥ Older | Newer ❥