Amirra Najihah







+
+

ahmaygadd -,-'
Sunday, July 24, 2011 | 10:19 AM | 1 comment

huwaa ! lagi bape hari jek lagi nak puasa .tak kiraa ! esok kena puasa .tinggal 3 hari jek lagi .dah lah selasa start exam dah .adehh ! buku tak habis baca lagi .iskk -,-' sape boleh tolong saye bacakan buku untuk saye ,haha .eh eh ,btw tak saba nak datang sekolah esok .esok naik atas stage pulak .amek sijil .jyeaaaah ! tapi malu lah ,haha ;D

iskk ! dah lah 26/27 nak hantar ma sista kat terengganu .masuk U kan ? hm .macam mana weyh! ! sekolah ada test july .tapi nak ikot hantar ma sista kepeng tuh .hmm .tak pegi school ,takde markah for test ,kalau duduk rumah ,sorang sorang ,huwaaa ! taknak .

apa apa pun ,keputusan terletak ditangan anda ,haahha ;D adehh !

okayh ,saye tak berapa rety menaip .haha .byebyee :)


♥ Older | Newer ❥