Amirra Najihah







+
+

cctv nampak apa kita buat semalam !
Friday, July 15, 2011 | 8:24 PM | 0 comment

omjayyy ! adehh .seriously lupa gila nak matik .dekat sekolah dah ada cctv kot .kat bilik agama ,kat tepi bilik masakan ,kat belakang bengkel ,kat surau ,kat kentin and so on .nak tahu tak apa saye and membe membe buat semalam ? saye punya rumah kan dekat je dgn sekolah .2 minit jalan ,dah sampai .

so ,semalam last priod takde cikgu .so ,bantai balik awal oh .dah jalan yg saye lalu tu ade cctv .adehh ! terlupa kot .hm .apa nak buat kan ? balik lah .cikgu pun tak masuk .relief pun takde ! hahaha ;D btw ,sorry to Puan Siti Z .terpaksa .sumpah bosan !

hari nie dtg sekolah ,cikgu disiplin pandang jek  ? adakah dia cam saye yg blah awal ? oh tidakk ! nasib baik ,hahaha .adehh ! lepas ney dah tak boleh buat jahat lagik dah .aha .bosan lah cmney ,dah tak boleh nak jadik wanted student .haha ;D

okayh ,ini je nak cerita .kbye .sayang awak kuasa dua sape yg baca ney ;)


♥ Older | Newer ❥