Amirra Najihah







+
+

Puas Hati Kau Kan ?
Saturday, July 23, 2011 | 9:43 AM | 4 comment

hello .seriously not in mood .so ,terpaksa lah tulis gak unutk buat pengumuman .okayh ? kan ramai tak puas hati dengan saye kan ? huk :( and .baru jek sebulan lebih saye dengan Apek . saye dah ceraikan dia .nak tahu kenapa ? hahaha .adoii .malas nak ingat dah .sekarang saye dah bujang trang tang tang ,so .mana mana perempuan yg nak sangat die dari dulu .dengki sangat saye dengan die .pegi lah sana kat die ,

secara rasmi nye ,saye mmg dah takde pape dengan die sejak hari rabu hari tu ,btw ,for Apek : thanks alot keyh ? saye appreciate gila ape yg awak buat ney .agak terharu lah kan ? huh

saye bujang .awak ? hihi


♥ Older | Newer ❥