Amirra Najihah







+
+

baru aku tau ,apa itu cinta
Sunday, August 28, 2011 | 10:23 PM | 0 comment

ehemm .hee .okayh ,besok last day of puasa mengikut calendar lah en ? mari kita berjiwang jiwang .haha .hmm .nak cerita pasal ape eh ? okayhh .pasal seorang yg gemok atau chubby lah ye .tadi en ,saye pg timesquare ,shopping .ade nampak awek ney ,chubby .boy die kurus .and boy berisi awek kecik .haa ! means tak salah lah en kalau ade yg mcm ney .

mesti ke cantik couple dengan handsome je .haihh~ tak kot en ? tak semestinyaa ,tapi en .ada orang tu pelik sangat .

situasi satu :

awek cun ,boy pun good looking .jawapan ::: untunglah en ? mmg lumrah macam tu .

situasi dua :

*boy handsome ,smart ,awek tak lawa .*awek cun ,lawa ,gebu comel ,boy sengal2 ubi .jawapan :::  kena bomoh lah tu ,org mcm tu pun selera
haihh~ kalau macam tu en ,takde sape lah nak kawin dengan perempuan tak lawa .lelaki sengal2 ubi macam tu ,tp cuba tengok dunia luar .diorang okayh jek kot .kenapa kita yg memandang pandang serong .haihh .macam2 en sekarang ney .haihh

tapi kan ,susah jugak if satu pihak jek yg beria ria ,tak boleh lah en ? tak jalan lah relationship tu .tapi kan ,kenapa ada orang cakap terima orang yg sayang kita .bukan kita sayang org tu .tapi kan ,betol jugak .sebab ,orang yg sayang kite lah yg akan amek berat pasal kite semua .orang yg kite suke ? tak tentu lg .

sebab tu lah kan ,if you love someone .just let him go .and if he comes back to you ,he's yours .hee .Allah tu adil lah .semua orang akan dapat bahagian masing masing .just cepat atau lambat aje .


p/s : myraa sayang ,awak pun tunggu jugak okayh ,kalau ada jodoh tak kemana :)


♥ Older | Newer ❥