Amirra Najihah







+
+

contest saye dan kawan kawan saye !
Tuesday, August 9, 2011 | 8:02 PM | 2 comment

hello sayang .hee .saye nak join neh ,nampak macam best jek oh ! hihi .sape nak join ? meh lah .>sini<
sayarat sayarat yang beliau tetapkan


- Macam biasa , sila follow Duniapenuhcoklat's bloggie tuh and like Duniapenuhcoklat's fanpage . taknak sudaa , tapi pandai pandai laa korang stay dengan Na untuk tau keputusan .
- Nak 1 gambar sahaja dan pastikan gambar itu adalah masa korang dengan kawan-kawan korang .
- Ceritakan tentang gambar itu .
Letak banner itu di entri korang and letak tajuk apa pon , janji korang hepy .
- Contest start pada 22.7.2011 dan tamat pada 16.08.2011
Tag kepada 2 orang dan pastikan mereka tau tau !
- Contest akan terbatal kalau tidak melebihi 5 peserta
Tinggalkan link korang dekat entri beliau .

haihh  ,tengok lah tarikh start nye bila ? buat malu jek .ini bermaksud ,saye jarang blogwalking .hihi .tak kisah lah ! ini lah photo yang saye pertaruhkan ! hihi

saye yang specky tuh ! hihi .baju putih is Shahidah .and baju hitam is Afrina .ini tyme lepas balik tuition .cantik kan kami neh ? perasan ? so what ~ HIHI 

saya tag dekat aten and farihah :)


♥ Older | Newer ❥