Amirra Najihah







+
+

gila bertuwit tuwit .
Sunday, August 7, 2011 | 4:27 PM | 1 comment

hello guyz ! HEHE .post yang kedua untuk yang ketujuh ramadhan neh .eh ! betol ke saye taip ney ? HIHI .takpe lah ! eh ? tuwit tuwit tuh hape eh ? saye kan sekarang dah gila bertuwit tuwit .awak nak tahu tak kenapa ? saye kan baru lah tahu bahawa tuwit tuwit ini best !

ini account tuwit saye yang baru taw .yang ketiga .hebak tak hebak lah kan ? HAHA .sebab ,jarang online tuwit neh ,so dah lupa lah segala galanya .ini baru buat taw ? tapi bulan january lah kan ? HIHI .awak ,meh lah follow .sekarang saye dah jatuh cinta dengan tuwit tuwit ney .

HIHI .january punya post jek ada taw ? hebak kan ? awak ade ke macam neyy ? mesti takde en ? awww


♥ Older | Newer ❥