Amirra Najihah







+
+

nak lagi skali .best laa
Sunday, August 28, 2011 | 4:11 AM | 0 comment

auwww .assalamualaikum ! hello peeps .saye penat lah .sape  bole urutkan ? haha .semalam pg shopping taw kat sunway ,perghh ! ramai gila nak maut orang .parking pun susah .hekk ! semalam saye beli barang tak banyak pun ,sebab sebelum ney dah beli .just 1 beli jeans ,1 kasut flat ,1 tshirt ,1 handbag and subang .haha .mahal 5 barang jek saye beli rm 3**.90 .hoho .ayah potpetpotpet dah .hekk

then masuk cotton on .erghh ! nak kemeja tu :( masuk forever21 ,nak rantai tu :( masuk topshop ,nak tshirt tu :( masuk la senza ,perghh ! segar mata .haha .semua tk beli .seriously penat gila .

eh eh ,rasa dah lari tajuk karangan saye neh .hekhekk ! okayh ,ape lah yg best sangat tuh ek ? dah lah semalam gadoh lagi .haih~ then tengok org main ice skatting ,mcm best jek .tp tak ramai pun main ,ramai pg sopingg .hha .actually nak main skatting ,tp takot .just naik bumper car jek .best kot !

selama ney takot nak try ,semalam dh try ,takot pun ade .hha .dah lah mcm drive sendiri .takde brake jek .adehh ! sumpa tak pk pape dah .enjoy jek .4 org rm27 jek .okayh what ? hee

seriously ,best gilaa ! hekk

then pukul 7 baru balik ,berbuka kat luar ,sampai2 restoran tu jek terus azan .order tak lg .haha :D

p/s : saye berbuka makanan favourite ex saye with jus tembikai .sedapp 


♥ Older | Newer ❥