Amirra Najihah







+
+

Saye Model Tudung
Saturday, August 20, 2011 | 9:45 AM | 6 comment

fiwiit ! haha ;D okayh ! tak tahu nak tulis enty apa .so ,tulis lah pasal si model Alya Azizi .sape lah Alya Azizi tu ye ? haihh -,-' die seorang budak perempuan .form 4 .duduk di perak lah rasanya .dah tak ingat oh ! haha ;D kenal die time saye form 3 .omjayyy ! lama kan ? sebab saye dah form 5 dah  .haha .adehh ! terasa tua siket .

haa ! nak tahu tak siapa Alya Azizi tuh ? die lawa macam model taw ? hahah ;D seriously ,jealous gila tengok dia ney ,haha ;D

haa .macam model tak si pinky neh ? haha .adehh ! tengok lah rantai dia tu .jealous okayh ? sebab saye ada subang jek .rantai takde .huwaa ! :( 

hihi ,okayh ! nak comment siket ,sorry lah adik sayang ye .awak cuba lah tengok style tudung die tu .tebelit belit .lilit sana lilit sini .hahha :D adoii ! tak rasa tercekik kah ? saye yg tengok ney pun rasa tercekik .wakaka :D bukan nak mengutuk okayh ? serious cantik .taw ? tapi rasa mcm pelik jek fesyen sekarang ney .

P/S : kepada perempuan perempuan yg bertudung sebegini ,maaf ye .HIHI



♥ Older | Newer ❥