Amirra Najihah







+
+

saye sayang awak Mrs. P and Mr. D
Wednesday, August 17, 2011 | 7:12 PM | 0 comment

oyeahhh ! ape ney ? ape sayang sayang ney ? haha .okayh .nak tahu tak ? semalam kan ,saye tak pegi sekolah .sebab en almari jatuh atas ibu jari kaki kanan .perghh ! best nyeee .haihh~ kan dah nak raya .so ,kemas kemas lah .buang tu buang ney ,sekali angkat almari kasut .terhimpap kaki .huwaaa :( sedihhh

then duduk rumah .mak pegi pasa .bagi Perry and Denis makan .rasa dah lock sangkar dia ,sekali mak balik dari pasar mak cakap Perry and Denis dah keluar .huwaaa ! seriously sedih gila .nampak Denis jek kot yg jalan jalan kat luar .nak tangkap tak pandai .haha .takot pun ada ,suruh adik tangkap .masuk balik dalam sangkar .HIHI

tapi en ,Perry tak jumpa .lastly dia ade dekat sliding door .omjayyy ! die tau tuan die yg comel ney sayang die .ahaha ;D then tangkpa ,masuk sangkar .hee~ tengok jek Perry and Denis tu .takot lah ! kot lari ke en ? hee .eh eh ,nak tau tak ? Perry tu dah pegi sampai jalan raya and masuk rumah balik .bagus en ? heks !

nak tau tak cmne saye tau ? dekat dgn jalan raya ,ada satu  pokok ney .kalau kite telanggah pokok tu ,bunga dia terus melekat .tah pokok ape tah en ? dekat bulu Perry yg gebu tu pun ada pokok tu .means die dah pgi sampai luar lah kan ? haih~ eh ,betol ke ape yg saye repek kan ney ? haha ;D

p/s : saye berbuka coke light dgn kebab .yummy ;D awak ?


♥ Older | Newer ❥