Amirra Najihah







+
+

tak suka ,stop jek !
Tuesday, August 9, 2011 | 7:01 PM | 2 comment

hello dear !  ,okayh .saye kan rasa hari ney sedih sangat .status dekat facebook pun dah tuka single .hmm :(  and rasa takde mood gila nak buat pape .sekolah pun tak pegi hari ney .takpe takpe .sebabkan mood takde ,saye letak lagu dekat blog neh .tapi just sentimental jek .takde jerit jerit .nangis nangis .melalak lalak ke ? HIHI .lagi pun ,volume 50 percent jek lah setting dia .tapi if setting lappy awak 100 percent .memang kuat lah kan ?

lagu ney sumpah best ,sesuai lah untuk orang yg tengah layan perasaan macam saye .huu -,-' bagi sape sape yang tak nampak mana lah saye punya lagu tuh ,dekat atas sekali .taw taw ? hee .


okayh ? takde mood nak cerita panjang .hmm -,-'

btw ,saye berbuka kebab dengan jus tembikai .awak ? HIHI


♥ Older | Newer ❥