Amirra Najihah







+
+

Tutorial letak SCM music player
Saturday, August 13, 2011 | 9:14 AM | 2 comment

hello preetier ! HIHI .selamat pagi .okayh ,hari ney saye nak aja macam mana nak letak SCM music player kat atas tuh .hee~ tuto ney di request oleh AfrinaBby .ceh ! haha .okayh ;)  just pegi dekat sini then ,choose skin .awak boleh pilih warna apa nak .just click dekat button button belah kanan tu .


secondly ,bukak youtube .and amek url songs yang awak nak tu .macam ney ,


lepastu ,tekan edit playlist .just letak tajuk lagu and url lagu tu .korang boleh letak berapa banyak lagu yang awak nak okayh ,

then ,configure setting .edit apa yang patut dalam kotak tu .lepas tu ,picit lah button done ! 

then ,copy code semua tu .
pegi design  edit html ✔ expand widget templates  F3 and search  .bila dah jumpa ,paste code yang awak copy tu ,dekat atas  tadi .
macam ney okayh .
then just save template jek .hee


♥ Older | Newer ❥