Amirra Najihah







+
+

Akeem ,Thanks A Lot Dear .
Sunday, September 25, 2011 | 11:55 AM | 0 comment

Assalamualaikum baby baby sekalian .haha :D okayh ,dah lama tak tullis entry .stats pun turun dengan mendadaknyee .okayh ,hari ney saye nak cerita pasal Akeem .for peminat-2 dia .jangan marah or jealous okayh .saye kawan je ngan die .ececehh .ayat tak bole blah !

okayh kalau awak nak tahu sape lah Akeem tu ? kan ney lah >die<


Comel Kan Saye ?


hee .okayh ,ape la thanks thanks ney .hm .pagi tadi saye skype dgn dia .bincang pasal masa depan .haha ;D 
tengokk ! pukul 6 lebih taw ,


awakk ,titeww malu ah >,<


hm >,< seriously ,dah tak jumpa lelaki mcm ney ,yelaa ! sebelum ney ,duduk KL ,over social .kawan pun ngan orang yg too social kan .and ! fyi ,sebelum ney tak penah ada orang tego and bagi nasihat cem ney .means die bagus lah kenn ?

nanty nak carik bf macam awak boleh tak Akeem ? agak agak ada tak ? sila isi borang okayh ! tapi ,orang yg baik takkan mengaku yg die baik .orang yg jahat je yg akan mengaku diri die baik and perfect .awakk ,saya buat okayh apa yg saye cakap pg tadi .and thanks sbb jadi org pertama yg bg nasihat dekat saye ,

saye akan buat okayh ?

untunglah sape dapat jadik gugurl awak .awak mesti bimbing die
jadi seorang perempuan solehah kan ?


♥ Older | Newer ❥