Amirra Najihah







+
+

eh kawen .syoknyee !
Wednesday, September 14, 2011 | 11:27 PM | 2 comment

assalamualaikum .hello peeps ! dah lama tak updated blog rasa malas pun ada .haha .adehh .takde mood lah .ini semua pasal anda lah ,hurr ! okayhh ,ape kawen kawen ney ? muda muda dah nak kawen .enjoy tak abes lg kot .haha .wekk !

haa .musim trial spm sedang melanda di zaman atom ini ,kahkahkahh ! td balik dari tuition ,dah lah jam .hujan lebat pulak tu .ayah sebok tanyaa ,dpt target berapa laa trial ney .sbb kalaau trial dpt 7a keatas ayah nak bg sesuatu .tapi nak mintak 1A RM100 laa .boleh tak ? haha

ayah cakap kalau tak lulus kawen ! haihh .kenapa semua parents ckp mcm tu dkt anak-anak dia ? nak sangat menantu kah ? ke nak cucu ? wakaka .semua mbe ckp bnd yg sama .apakah motif parents kita begitu ? oh pelikk !


hari ney exam add maths .smlm tido pukul 5 pg .jawab add maths mana yg tahu je .lepas tu tido .haha .lamaa ouh tido ! isk .and seyakin yakinnya ,saya mengishtiharkan bahawa saya tak berharap add maths saya lulus .sbb buat pun macam nak taknak ja .hahah ;D


♥ Older | Newer ❥