Amirra Najihah







+
+

fake fake fake .shake shake shake
Tuesday, October 25, 2011 | 6:20 PM | 2 comment

assalamualaikum .dah lama tak updated blog .haha .jokinn ;) okayh , hari-2 jek updated .hee .okayh ,title takda kena mengena pun .hmm :| ada orang tanya saya dah okayh ke belum oh ! hm .nak tahu tak jawapan dia ? tettt ! 

ini jawapan dia ;)
a fake smile can hide a million tears .life must go on .hee ;) itu statement abg D .haha .sape abg D ? oh rahsiaa~ tadi abg call .dia je yg faham saya .dia selalu call .selalu tanya ada prob ke tak .haha .die yg baru putus tunang 2 minggu lepas cool je .takkan saye tak boleh .sorry bro ! i can't be tough .i can't be strong .imaa cry baby :'(

huu .saya ada rahsia dengan abg D .tapi tak boleh nak cakap lah oh .hekk .lepas habis spm nak jumpa dia .kata nak belanja makan .haha :D adeh ! btw ,thanks lah sebab jadi penasihat tegar ,haha :D nak syg kau extra boleh tak abg ? haha .adehh ! hari ney die je yg buat saye gelak .hm >,< 2 3 hari ney sedih je .

eh td saye text dengan myrul ,die ckp die pun suka lagu ney .damn best ! haha .awak ,nyanyikan lagu ney time birthday saye boleh tak ? please laa .tolong jangan kedekut suara .tak baik kedekut ,tuhan marah .haha .eh eh ? pleasee la .sebab saye suruh org lain ,semua taknak .semua kedekut .werk :p

aku suka dia by ainan tasneem ;')
sape volunteer nak nyanyikan untuk saye time birthday nanti ,inbox number okayh .27oct free call .hee .saye dah minat lama oh lagu ney :p haha .*gedikjeee


♥ Older | Newer ❥