Amirra Najihah







+
+

fakta bila bercinta .wuhhu :/
Sunday, October 16, 2011 | 8:18 AM | 2 comment

assalamualaikum .alhamdulillah ;) day 16 ,i was taken by you D .seriously ,i never feel bored .and i never feel tired if i am with you .you are the best guy i ever had ;) thanks coz be my sunshine on my day .even kita baru je kapel ,saye rasa saye dah lama sangat dengan awak .saye dah faham sangat dah dengan awak .

saye mintak maaf sangat sebab hari-2 buat awak marah .saye tau awak tak suka semua tu .lepas ney ,awak buat lah pape okayh .saye takkan halang pun .saye tau awak mmg banyak kawan perempuan .saye tak kisah pun semua tu ,janji awak takde niat buruk okayh .hee~

thanks juga sebab selama ney ,habiskan masa untuk saye .call saye ,text saye .jaga saye time saye sakit ,jaga hati saye .*tapi saye je yg tak jaga hati awak -..- hm .thanks okayhh .saye taknak mintak duit awak ke apa .saye nak hati awak je .ikhlas untuk saye ye ;)


fakta bila bercinta

if i say i love you ,i really mean it .
bukan senang nak jaga suatu perhubungan kan ? .mcm-2 dugaan kita even baru 16 hari kan ?
*tapi takpe ,memang memerlukan kesabaran yg tinggi .tapi ken ,setiap dugaan yg datang tu adelah semangat untuk kita terus maju ke depan and setiap titis kepahitan yg kita rasai masa bercinta ney, akan disulami dengan setiap titis kemanisan yg x terhingga rasanya suatu hari nanti, insyaAllah kan sayang ? ;))

dicintai lebih baik daripada mencintai ,mengapakah ?
*jangan cari org yg kita cintai tapi cari org yg mencintai kita dgn sesungguhnya ,sebab bila kita mencari org yg mencintai kita ,kita tahu dia boleh jaga and syg kita and kita tau nk handle perasaan sendiri .and orang yg cintai kita akan lebih menghargai kita .kalau kita je syg dia ,cinta dia .belum tentu dia juga mcm tu :) -tp saye syg awak biee .hee
.hee~ apakah yg ku repek kan ini ? haha .biee ,even awak bukan orang pertama ,orang ke 4 *serious relationship* and saye harap awak yg terakhir .boleh tak ? pleasee .i begging to youu .

i love you :D


♥ Older | Newer ❥