Amirra Najihah







+
+

Kau Pun Rasa Yang Sama ? Goshhh !
Friday, October 14, 2011 | 12:54 PM | 0 comment

assalamualaikum ;) ehemm .dah lamanye tak mengadap Pc/Lappy .Hmm -..- nak tahu sebab apa tak ? hahah :D gedikjeee .kan dah nak spm myb 4 weeks 1 days something .adehh ! takottt .fyi ,facebook pun dah deactived .nak tahu kenapa ? haihh~ malas nak cerita ,cerita lamaa .

okayh ,nak story pasal title entry untuk hari neh .hihi .tadi lepak class Abyy ,gosip-2 .then dia tanya pasal that bithcyy .hm >,< seriously not in mood la weyh .btw ,thanks Abyy ,sebab kau terasa jugak apa yg aku rasa .sebbab kau dengan ikram pun dah nak dekat setahun ken ? *congratss :)

Aku ? *sighh .malas nak berharap pape ,kalau okayh .okayh lah .act ,dah penat dgn semua tu :)


salam hari jumaat rakan-2 :) 


♥ Older | Newer ❥