Amirra Najihah







+
+

manusia ke orang ?
Monday, October 24, 2011 | 11:08 PM | 2 comment

assalamualaikum .saya takde mood .awak jangan carik pasal ye .mata saya dah lah sakit .extra mata panda dah ney .hm :( okayh .saya sangat dan tersangat pelik .apakahhh ? hm :/

situation :
awek & pakwe berserta seorang orang ketiga *lebih lawa ,lebih ramping ,lebih putih ,lebih segala-galanya daripada awek itu .

pakwe sangat syg kan awek itu .tp dlm masa yg sama pakwe mula syg kan org ketiga .

mengapakah ini berlaku ? hm :/ act ,ini pasal diri saya sendiri .saya tak pernah pulak rasa boleh syg org lain time tgh ada yg tersayang .apa yg saya tak cukup lagi eh ? yaa ! saya tahu saye tak lawa .tak perfect mcm dia .eh ,means awak tak syg saye sepenuh hati awak lah kan ? tak apaa lah :) dah biasa .

and sekarang kan ,saye dah pikir masak-2 ,goreng-2 rebus-2 .choii ! jangan buat lawak sial laa .the best way is i retreated for her and you .



saya ada satu lagu untuk awak okayh ? :) berserta lirik .


bisakah dia mencintaimu?
bisakah aku mencintaimu?
bisakah dia memilikimu?
bisakah aku memilikimu?
mungkin dia yg terbaik untukmu
dan kini aku harus berundur

lebih baik kau pergi padanya
lebih baik kau memilih dia
jgn pernah kau hiraukan hatiku
lebih baik kau pergi padanya
lebih baik kau memilih dia
pergilah kau padanya, aku rela

bisakah dia mencintaimu?
bisakah aku mencintaimu?
bisakah dia memilikimu?
bisakah aku memilikimu?
tp tak mengapa aku sedia
berundur dan merelakan dia

aku cuba dan cuba bertahan untukmu
walau ia menyakiti, aku bertahan untukmu

saya akan selalu sayang awak okayh .sbb nak dekat setahun saya single ,awak yg ragut hati saye .tapi .. hm .takpelaa ,redha je .btw ,thanks for everthing .i appreciate it !


♥ Older | Newer ❥