Amirra Najihah







+
+

Nak Intai Awek Dalam Toilet .Erkkk :/
Tuesday, October 11, 2011 | 9:53 AM | 2 comment

scorpion .aww 
assalamualaikum .selamat pagi .masuk hari ney ,dah 10 hari tak pegi sekolah sejak habis trial spm hari tu .dah bosan dah duduk rumah ney .haha :D rindu kawan-2 lah .grr .okayh ,cuba perhatikan gamba di atas selama 10 saat .dan lihat hasilnya di dinding kosong .bhaha :D taktak .gurau jee :)

okayh ,pukul 4 pagi .beliau lah yg nak intai patik dalam toilet tu .dah lah hujan ,sejuk pula .macam-2 pula terasa nak buat dalam tandas tu kan .dengan nak melabur saham lagi .terkejut tak terkejut lah ken ? adehh ! serta merta tak jadi nak buang saham .haha

takot ? mmg lah ken .sape tak takot .sedangkan lipas pun saye takot .haha :p adehh ! kalau die sengat saye punye mcn mana ? haha :D haa .cemana ? isk -..- so ,dah 10 menet .mmg tak tahan gila .kejut kan ayah .haha :D sian ayah .dah lah tengah tido .haha .lantak lah ken ? :/

then ayah cakap ,kalau hujan kalajengking tu memang keluar .adehh ! keluar dari mana pulee ? nak kata rumah tu zoo ,takk pulee .kahkahkahhh :D hmm .bahaya bahaya :D

takot pulee nak pergi tandas time hujan .hekhekk :p sekiann~


♥ Older | Newer ❥