Amirra Najihah







+
+

'sayang' dah mcm hello .takde nilai .
Tuesday, October 4, 2011 | 12:41 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello peeps .hello lawa ,hello kacak .hmm .saye kan hari ney nak cakap pasal topic yg tak berapaa nak hot .just spicy .okayh ? 'sayang' dah mcm hello .takde nilai . jangan tanye apa yg saye nak merepek okayh ? hihi .ini hakikat .dan bg seorang yg sensitif macam saye .oh mummy ! gimme a break ;(

okayh .kite dah nak start merepek ye .hee .okayh ,sayang ape yg takde nilai ? means panggilan 'sayang' .senang sangat nak panggil org 'sayang' .haa ! dah macam hye ,hello ,morning .hmm .maaflah bg yg dah terbiasa .tapi bg sape yg terasa sangat 'sayang' itu sangat berharga untuk orang yg paling berharga ,mesti terasa sungguh .

mcm saye lahh ken ? haha .kepada anda yg suka sangat panggil orang lain 'sayang' .and if awak dah ada bf/gf .sila bayangkan perasaan mereka okayh ? apa mereka rasa ? hm .dan itu yg saye rasa sekarang ney ,bie sorry .tak suka ah ;( and bukan nak carik pasal ke apa .tp itu adalah hakikat bila baca inbox fb bie tu -..-

bayangkan .takde beza antara awek dgn 3 lagi perempuan yg lain .hm .pernahkah anda rasa ,apakah awek itu rasa ? semuanya 'sayang' .habis apakah keistimewaan sebagai awek aka special gurl ? sila renung-renungkan .and tak salah if nak bergurau .

tapi ,takkan lah bergurau sampai semua sekali 'sayang' ? sila fikir baik-2 sebelum hati saye betol-2 hancur remok berkecai ? terima kasih :)



♥ Older | Newer ❥