Amirra Najihah







+
+

ya Allah ya tuhanku ,kuat kan saye .
Tuesday, October 25, 2011 | 9:37 PM | 0 comment

hello .saye kuat saye kuat .saye kena kuat .ya Allah ya tuhan ku ,ingat dah setteled .rupanya mai lagi ;) takda masa nak bukak blog that's perfect girl yg boy saya sayang sgt tu .mwehehe ;p

saya di tag oleh adik kesayangan saya~


tapi if dia pilih aku ,kau blah dari hidup aku .
mummy ! gimme a break .act ,aku ke kau awek die ney ?
mcm pelik je ayat awak tu .trololo ;p
saya tak tahu nak komen apa dah .penat weyh gaduh dengan budak form 2 yg bajet good good aje .tett ! sekarang saya dah penat nak fikir .sila jangan semak kan kepala hotak saya .nak sangat dekat NMD tu ,pegi lah kalau muka tak malu .hweehwee

aku cakap aku percaya ini je :: 

if you love him ,then let him go .if he comes back ,he's yours .

lepaskanmukeranaterpaksa .kbye :| and for myrul ,okayh .awak betul ;')


♥ Older | Newer ❥