Amirra Najihah







+
+

3 kali hantu hempap .
Monday, November 7, 2011 | 5:26 PM | 2 comment

assalamualaikum .hee .lagi 6 hari ,spm akan tiba .grr .debaran kian terasa ,makin kurang rajin membaaca buku .lagi-2 ,sejarah .haiih .okayhh ,apa yg 3 kali hantu neh ? malam tadi ,tido sensorang .tah .macam takda mood ja .ney semua sebab kezen superboo tuh .heh .

dan sepatutnya ,saya akan tidur dengan bonda saya seperti biasa .tapi ,tidur dekat ruang tamu je .dalam pukul 3 lebih baru tidur .tapi tak lena sebab time tengah tidur tu ,terasa kena hempap .seriously ,rasa tak boleh nak bergerak langsung .berat ,rasa macam apa dah yg ada atas badan .

ingat dah nak mati dah time tu ,then baca ayat kursi  .dah okayhh .then kena balik .ya Allah ,takutnya rasa .memang menjerit lah time tu .tapi tak boleh kot .bila tanya ibu ,ibu cakap ibu tak denga pape pun .yg kali ketiga tu ,memang rasa dah putus harapan lah .selawat semua ,then tidur mengiring belah kanan .

tapi kan ,saya tak boleh tidur mengiring .tak selesa .sebab selalu tidur meniarap atas telentang .hm :/ takut~ awak pernah ada pengalaman tak ? :(



mak pesan supaya ,sebelum tidur basuh kaki dan baca surah al fatihah dan tiga kul .hope malam ney tak jadi lagi .Amin ;')


♥ Older | Newer ❥