Amirra Najihah







+
+

31 December 2011 ,1K .
Monday, November 28, 2011 | 11:47 AM | 0 comment

mulakan pagi anda dengan senyuman sayangg .


assalamualaikum .wehhu ,bosan lah .tak tahu nak updated pasal apa dah .yg I tahu ,I nak tunggu 6dec .haha :D wanna be yours back .haha :D dia cakap ,dia tunggu I sampai I habis spm .brr :| haha .takpe ,kita still macam dulu kan ? please lah .tiada 'perempuan' ketiga keempat dan kelima .takkan jadi benda bodoh tu .FULLSTOP !

perigi cari timba sangat lah tak bagus .queckqueckk .marah ? kesah pulak ? haha :D godaii ! erghh .stop marah marah lah myra .Bulan tak suka .haha :D ehh ,dia cakap I garang .garang sangat ke ? kalau you tak cari pasal .I takda nya garang macam singa .haha .okayh ?

kdemm .dah lari tajuk .haha :D okayh ,apa yg 1K ? hee .cukup 31 December 2011 ,I nak pastikan yang followers blog I cukup 1K .hee .hari ney ,umur blog I dah satu tahun ,tiga minggu ,2 hari .1K pleaseee ! boleh tak boleh tak ? haha :D

ehemm .rindu awak lah ,sorry .tidur semalam tak bagi tahu .tenene :D


♥ Older | Newer ❥