Amirra Najihah







+
+

6 december ,can you please faster baby !
Wednesday, November 23, 2011 | 5:23 PM | 0 comment

assalamualaikum ,5.05 PM .erghh :/ baru je habes paper add maths .fyi ,rambut kita banyak gurgur time buat add maths tadi .haha :D adehh ! paper one dah macam harem .belum satu jam jawab exam .dah keluar dulu dah .haha .then lepak najath ,makan-2 .gelak-2 .okayh ,gonna miss that moment .lepas 6 dec nanti ,kita mesti dah tak jumpa kan ? rumah masing-2 dah lah jauh berbatu --'

tapi ,aku mesti tak lupa kau keyh .abby ,ekin ,shidah .you guyz are the best friend i ever had .mesti rindu kan nanti ? takpe-2 .kita kan ada twitter ? haha :D dandan .je .then paper two tadi boleh tahan lah jugak .tapi ,seriously ,i didn't expect i'll pass .its to complicated .brr :/ eh eh ,kita kan ,happy oh ! haha .satu hari ney text dengan dia je .tralala :p


ada orang tu kan ,tuju lagu kat kita .haha .sayangg ,lirik ney sangat sesuai okayh .haha :D

btw ,orang tu taknak panggil kita macam biasa dah .sebab jealous .aww ! jealousy mean love sayang .hee .adehh ! abes nak panggil apa lah lepas ney ? bibik kah ? haha ;D


♥ Older | Newer ❥