Amirra Najihah







+
+

ada lagi yang nak ;D
Monday, November 21, 2011 | 4:08 PM | 0 comment

assalamualaikum .hee .tadi paper agama damn hard ! ney semua pasal kau .kalau tak ,aku dah study weyh .noob ! tett ! jangan marah marah lah myra .sayang awak tak suka .hee :D aww ,semalam break ,semalam juge saye kapel .player ? godaii ! hee .awakk ,awak jangan buat kita nanges eh ? awak dah janji kan ? orang tu pun janji juge ,buat je .haktuih !

sayangg ,awak ada muscle lah .handsomeee  <3

tett ! haha .memandangksn saya teramat down ,then die ajak contaract couple .hoyeahh ! and syarat saye sampai 6 dec 2011 je .sebab tu last paper .haha .semuanya sebab status ney :D


lepas 6 dec 2011 ,saye mesti rindu awak .sebab awak dah janji yg awak nak jaga saye .eh eh ,saye rasa kan .kalau dalam masa 15 hari ney ,saye jatuh cinta kat awak .saye yg mintak kapel kat awak okayh .haha :D awak pun dah lama tunggu kita kan ? aww .

eh eh ,bagus jugak kan ? kita mcm sweet je .saye myra ,awak myrul .haha .mmg sweet pun kan sayang ? mwahh :* 


sayangg .awak tahu tak ? kita save nama awak dalam hp kita navigation  ,then screensaver photo awak kat mcd tu .smart kan ? awww


♥ Older | Newer ❥