Amirra Najihah







+
+

gonna miss you Nik .
Sunday, November 20, 2011 | 1:59 AM | 0 comment

awak ,thanks alot sebab jaga saya selama ney okayh ? saya tak tahu nak cakap ape oh ! really damn need you ryte now ,tapi kita dah takde pape pun :/ saya akan rindu awak pakai angin je lepas ney :)

ini untuk awak ;)

lagu ney kita dah janji nak nyanyi untuk awak kan ? tapi tak sempat dah :)

awak denga dua-2 lagu ney taw ,lol-myra

menaip dengan air mata .demm :/ ‎12.54am , 20112011 .awak ,boleh tak kita taknak buang photo awak kat blog kita ney ?


♥ Older | Newer ❥