Amirra Najihah







+
+

my love is coming back .
Tuesday, November 22, 2011 | 8:52 PM | 0 comment

auchh ! title entry tak menahan okayhh .haha :D okayh ,kan saya dh cakap .haha .thanks Allah !
and ,seriously ,saya percaya ini ye .haha :D okayh ,situasi sekarang adalah sedang tersenyum lebar .


if you love him ,then let him go .if he comes back ,he's yours .

sayangg ,thanks cause be gentle okayh .aww .loveit .haha :D okayhh ,apa ney ? aww ,lainkali ego tu sila lah kurang siket .jangan tinggi melangit .haha :D

kan dah menyesal .haha :D

kan dah jealous .sebab kita couple contract dgn kawan awak ,15 hari .

kan dah menyirap .haha :D

kan dah terpaksa tunggu lagi 14 hari *contract couple tamat .

kan dah kantoi yg awak tak boleh hidup tanpa saya .haha :D *puihh :p



haha .sabar okayh ,permintaan awak untuk beristerikan saya semula pada 6dec akan tercapai okayh ,and this is the last chance .kalau tak sayang ,saye taknak kapel dengan awak balik oh .haha .iloveoubie <3 dan kepada perempuan itu ,kau boleh blah tak daripada hidup aku ? menyemak je .haha :D please lah ,tak malu ke ganggu pakwe orang .tett !

nik  ♥ nur .awwww


♥ Older | Newer ❥