Amirra Najihah







+
+

saya nak saya yang dulu .
Tuesday, November 22, 2011 | 1:07 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello preetier .esok paper add maths .saya takda rasa nak study pun .hee .angin oh angin .awak tahu tak ,kita rindu die sangat sangat .kita dah lama tak dengar suara die .brr :| kau jangan merepek lah gemok ,die tu bukan ingat kat kau pun .dia dah ada girl lain untuk jaga okayh ,kau jangan nak perasan ye Myra ;')

wehhu --' kita punya demam belum baik lagi .susah kalau demam dalam .tekak pulak kering .mainlah hujan lagi lain kali .heh .ya Allah ,kembalikan mood study saye .please .four more to go .esok add maths .boleh kah buat ? err .kalau kita tahu awak nak buat kita macam ney ,kita takkan pernah bg hati kita kat awak .kbye

ma eyes .ma nails .and ,the smile is totally fake ;')

kita punya handphone dah rosak .sebab campak hari tu .haha :D ayah cakap lepas spm beli hp baru .aww <3 new handphone ,new number phone ,new life ,new boyfriend ,new myra ;')
*rindu tahap cibeng


♥ Older | Newer ❥