Amirra Najihah







+
+

sekejap ja rasa .
Friday, November 18, 2011 | 12:06 PM | 4 comment

assalamualaikum .hello peeps ! sumpah rindu baby bloggie titew ney .erghh -,-' gelinya pelat pelat ney .haha .okayh ,ape yg sekejap ? haha .sekarang musim spm .brp brpp .5 more to go .cepatkan ? iskk .takut .expecially add maths .wuhhu .past is past ,tak payah fikir dah for BM ,BI ,Sejarah and Maths .just tawakal je .

paper pun dah hantar .and monday is Agama .hafal hafal hafal~ eh eh ,btw ,blog ney dah tukar style kan ? dah takda sidebar .haha :D malas lah letak sidebar .berat oh :p hee .dah lama tak updated blog ,tak tahu nak cerita apa lah awak .haha

tak saba nak tunggu 6dec is last paper for economi .then enjoy ! haha .lepastu bulan 3 keluar result .brr :/ takut takut .haha .takpe lah ,bersyukur ja ,itu je yg mampu .dah usahakan ? semuanya ketentuanNya ;) woah ! hari ney last sekolah dah kan ? budak spm je yg sekolah nanti .senyap sunyii lah sekolah nanti .

then bulan satu ,korang sekolah .haha .padan muka ! brr .haha .lepas tu saya santai santai je kat rumah .fuhh ! hangout lah kan ? apa lagi .takkan nak belajar lagi .6 december tu confirm bukul-2 semua dah jual .haha :D


tett ! btw ,saya kan dah suruh bonda saya post borang nak mohon PLKN .saya kan tak dapat ,so nak pegi jugak .mohon lah .hee .hope dapat pegi oh .eh ,tapi nanti BF saya ? rindu .kbye :(


♥ Older | Newer ❥