Amirra Najihah







+
+

1K .eh ,saya boleh lah sayangg .
Saturday, December 17, 2011 | 3:23 AM | 0 comment

assalamualaikum .selamat pagi .dah dua hari tak post blog .haha .tahukah anda ? i busy edit blog orang .kesian blog i ney kan ? haha .tapi new look ryte ? rainbow sana rainbow sini .haha .kayy ,macam tu lah hari hari i bersama sidia sekarang ney .err ,jangan merepek ya .haha :D

ramai orang tanya ,couple balik ke ? couple balik ke ? haha .takpun kay .but one day .haha :D maybe macam sekarang pun dah cukup bahagia .haha :D takda satus *couple* .tapi i and him still macam dulu .tak berubah sikit pun even dah 28 hari kot break .haha .tetap ber'bie .ber'beby .ber'sayangg .ber'iloveyou ,haha .gedik ? kay -,-'

haha .lari topik dah .kay kay .actually nak cakap pasal 1K ney .pasal follower blog i ney .i and him bett topup ,kalau follower i sampai 1K ,before 2012 .dia topup kan i .kalau tak sampai 1K ,i yang kena topup kan dia .haha :D mintak mintak lah sampai .haha .bukan nak suruh sangat dia topup ,tapi i dah target ,nak 1K followers dalam masa satu tahun .winkk

dear readers ,jangan salah anggap pasal bett tu kay .gurauan semata mata .3.21AM .much love-Boo :)


♥ Older | Newer ❥